Väärt RETSEPT: valmista õhtusöögiks eriti tervislik borš

 (1)
Väärt RETSEPT: valmista õhtusöögiks eriti tervislik borš
Foto on illustreerivPanthermedia/Scanpix

See, et üritad toituda tervislikult ja eeskujulikult, ei tähenda, et peaksid sööma ainult juurikaid. Muuda enda menüü mitmekesiseks ja proovi täna õhtul boršisuppi!

Vaja läheb:
80 g veiseliha
30 g suitsusinki sealihast
1 väiksem kartul
1 peotäis kapsast
1 väiksem peet
pool porgandit
1 tl hapukoort
1 tl oliiviõli
1 tl tomatipüreed
pool punast sibulat
soola
pipart

Pane liha külma veega keema, riisu tekkinud vaht. Lõika peet peenikesteks ribadeks, lisa tomatipüree, pool oliiviõlist, natuke vett ja hauta lihast eraldi. Hautamise lõpul sega juurde väike tilk äädikat. See aitab säilitada peedi punast värvust.

Lõika porgand, sibul ja petersell ribadeks, lisa teine pool oliiviõlist ja hauta eraldi potis. Riivi kapsas ja tükelda kartul. Kui liha on peaaegu pehme, lisa supile kapsas, kartul ja porgandi-sibulasegu ning keeda pehmeks. Tõsta liha välja ja tükelda. Sega kõik koostisained omavahel kokku, maitsesta ja keeda, kuni kõik koostisosad on pehmed. Serveeri hapukoorega.

Allikas: Fitlap

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare