1. Sa pead tõusma iga päev vähemalt pool tundi enne normaalset ärkamisaega, et enne kodust lahkumist ka natuke koristada. Kuidas küll sa saaksid tööl rahulikult keskenduda, kui sul kohvitass kodus kraanikausis vedeleb? Jube!

2. Kontoris on raske viibida, kuna töökaaslase laud on sassis. Sa töötad sellepärast lausa võimalikult palju kodust, sest sa lihtsalt ei suuda neid organiseerimata pabereid vaadata!

3. Sa ei saa enne rahulikult õhtust süüa, kui potid-pannid pestud on. Jah, sa pole küll juba pikalt sooja sööki nautida saanud, kuid mis siis. Köögis olgu kord enne, kui pere vaikuses süüa saab!

4. Sa kirjutad oma karpidele silte tihemini, kui sõpradele helistad. Siin karbis on dokumendid, siin karbis on lapse koolitööd ja siin makaronid. See on ülimalt oluline ja sõbrad võivad oodata.

5. Sa teed voodi uuesti üles, kui hotellituppa astud. Sest kuskil oli sel päevatekil kindlasti korts sees. Ja üldiselt hotellipersonal ei oskagi voodeid õigesti korda teha.

6. Sa naudid enne pidu koristamist rohkem kui pidu ennast. Hea põhjus sõbrad jälle külla kutsuda!

7. Kui sul keegi külas on, siis teeskled, et sul ei leidu kuskil pudelit punast veini. Sa ei suuda isegi oma parimaid sõpru piisavalt usaldada, et neile klaasi seda põrgulikke plekke tekitavat vedelikku kallata.

8. Su kapis on kõik riidepuud ühtepidi ja riided värvide järgi reastatud. Sest sa ei ole ju loom, kes segadust naudib.

9. Jõuludeks soovid uut tolmuimejat. Mõni soovib kaiskaru, teine uut kodukeemiat, millega õnnelikult küürida. Ühele ema, teisele tütar.

10. Sõprade juurs käies pühid nende laudu ja põrandaid, vahel käid ja kohendad isegi patju. Ja sa ei saa tõesti aru, miks nad end sellest niivõrd häirida lasevad.

11. Kaks ühes puhastaja? Võimatu! See ei tee oma tööd niivõrd hästi, kui peaks!

12. Kui keegi pakub end sulle koristamisel appi, siis sa keeldud. Ta ju ei oska seda õigesti teha!

13. Kui tead, et su sõber on natukene lohakas, siis saad temaga pigem restoranis kui tema juures kokku. Jah, see on küll kallim, kuid päästab sind stressist.

14. Sellist asja nagu “suvaliste asjade sahtel” ei eksisteeri. Mida see üldse tähendama peaks?

15. Pärast kodu koristamist teed sa puhtaks ka need asjad, millega sa koristasid. Kas see pole mitte loogiline?

Allikas: Elle Decor