1. Liiga palju "ilu"

Lihtsuses peitub võlu. See lause kehtib ka kodusisustuse kohta. Ära värvi oma tervet korterit roosaks või topi igale poole bordüüre. See on maitsetu!

2. Kunstlilled

Kui sul on vaasis kunstlilled, siis on see visuaalne märguanne sellest, et oled elule käega löönud. Kui keegi ei kingi, siis osta endale ise aeg-ajalt ilusaid lõikelilli.

3. Fotokollaažid

Käes on aeg oma kesk- ja ülikooliaegsed pildikollaažid maha kiskuda! Vastasel juhul ehk läheb su peolt kojutoodud kaaslane pildi ette ning küsib, kes see blond kaunitar su kõrval naeratab? Kas sa ikka tahad seda?

4. Mänguloomad (eriti voodis!)

Tee pärisarmastusele ruumi! Meil kõigil on oma lemmiklelu, mille kotti ja kappi panemine tundub kuriteona. Kui tahad olla tõeline naine, siis pead sellest aga üle olema. Aeg on suureks kasvada!

5. Pildid inspireerivate tsitaatidega

Viska nüüd ruttu see raamipandud Paulo Coelho tsitaat ära. Kui meeleheitel sa oled?

6. Odavad voodilinad

Luksuslik voodipesu paneb sind end tõelise kuningannana tundma. Miks siis odavat ja kiiresti kuluvat eelistada? Investeeri oma iluunne!

7. Igal pool vedelevad kosmeetikatarbed

Mitte keegi ei tohiks teada, kui palju sul tegelikult meikimiseks aega kulub. Las nad arvavad, et sa ärkadki koolutatud ripsmete ja punahuultega!

8. Nukukollektsioonid

… kui sa just ei soovi potentsiaalseid kaaslasi eemale peletada.

9. Öökapil olevad perepildid

See ei ole lihtsalt seksikas ja kõik!

10. Külluslikult lemmikloomapilte

Kindlasti on su lemmik väga armas ja tore. See ei tähenda aga seda, et su kodu peaks teda täis olema. Las ta olla armas päriselus või albumis, mitte su riiulitel ja laudadel.

11. Kasside mänguasjad

Mitte keegi ei taha hullu kassimammaga tegemist teha!

12. Naiskorporatsiooni mälestused

Ei! Ei! Ja veelkord ei! See kõik jäägu minevikku.

13. Liiga palju omavahel sobimatut mööblit

Kollane diivan, roheline laud ja sinine laualamp võiksid nüüd oma tee taaskasutuskeskusesse leida. Alaku ilusa mööbli ajastu!

Allikas: Harper's Bazaar

Loe kindlasti veel: