Kuigi Maailma Tervishoiuorganisatsioon soovitab emadel lastele rinda anda vähemalt esimese eluaasta jooksul ning kõigile on teada, et rinnapiim on lapsele parim toit ning imetamine on maailma kõige loomulikum tegevus, peavad imetavad emad pahatihti taluma paremal juhul kõõrdpilke, halvemal juhul saadetakse nad oma toiminguid jätkama wc`sse. Naistekale on kirjutanud paljud emad, kes tunnistavad, et nad ei julgegi koduseinte vahelt väljaspool last imetada, möödakäijate pilgud ja kommentaarid on lihtsalt vastikud ja ülimalt häirivad. Seetõttu on vahetatud lapse tervisele parim rinnapiim "viisakama" pudelitoidu vastu ning beebiga väljas liikudes ulatatakse lapsele hoopis lutipudel piimaseguga.

Hea lugeja, mida arvad sina? Kas pargipingil, kohvikus või kaubanduskeskuses imetamine on normaalne elu osa või pigem taunimist väärt tegevus? Emad, kas olete möödujate halvakspanu tõttu avalikult imetamisest loobunud ja andnud lapsele hoopis pudeli kätte?

1.-7.augustini tähistatakse Rahvusvahelist Rinnapiimaga toitmise nädalat. "Mõistes minevikku plaanime tulevikku"  Loengute ja tugigruppide kohta saad infot Sünni ja Imetamise Eesti tugiühingu kodulehelt!