Igaks juhuks võiksid kodus olla lutid ja piimapudelid, muidugi ka piimasegud, soovitab üks väljaanne. Kui ema otsustab last vaid rinnaga toita ning sellega probleeme ei teki, siis on ju luttidele ja pudelitele asjatult raha kulutatud. Mina sain need õnneks edasi kinkida sõbrannale, kes toitis oma beebit pudelist. Teises raamatus on kohe nimekirja etteotsa seatud beebikosmeetika — puudrid, õlid, šampoonid, kreemid, losjoonid. Arstid aga soovitavad beebit algul vaid puhta veega pesta ning kreeme kasutada vaid siis, kui nahk on väga kuiv. Milleks puudrit ja õli vaja peaks minema, seda ma ei saanudki teada, kuigi nimekirja järgi šopates ostsin ka mina need igaks juhuks valmis. Kappi nad jäidki.
Mõttetud kulutused olid veel vannitermomeeter ning spetsiaalsed beebide jaoks disainitud vatitikud, küünarnukk termomeetrina ja tavalised vatitikud ajasid asja suurepäraselt ära.

Head lapsevanemad, andke teada, milliseid ebavajalikke vidinaid olete teie kas raamatute, arstide või tuttavate soovitusel tita jaoks koju varunud, kuid mida tegelikult pole tarvis läinud? Milliseid teile kummalisena tundunud ostusoovitusi olete sõbrannadelt saanud või beebifoorumitest ja raamatutest lugenud?