Jagatud fotolt on näha, kuidas pisikese tüdruku jalg paindub liugu lastes ebaloomulikult, kuid samal ajal ema alles naeratab rõõmsalt ega teagi, mis tegelikult juhtunud on. Kui ta avastas, et lapse jalg on saanud viga, viis ta lapse kohe arsti juurde, kus talle tehti selgeks, kui sageli juhtuvad lastega sarnased õnnetused ja vanemad ei oska seda kartagi.

"Mul polnud aimugi. Ma arvasin, et kõik lapsevanemad lasevad koos oma lastega liugu," kirjutas Clare Facebooki postituse alla. "Minu arust peaks igal mänguväljakul olema selle eest hoiatav silt..."

Uuringust selgus, et laps süles liumäest alla lastes, juhtub tõepoolest väga sageli lastega õnnetusi ja 2017. aastal tehtud uuringust avaldus, et viimase 13 aasta jooksul on enam kui 300 tuhat last end mänguväljakutel vigastanud. Uuringu kaasautori, dr Charles Jennisseni sõnul pole tõepoolest paljudel vanematel õrna aimugi, millisesse ohtu nad oma lapsed nendega koos liugu lastes panevad ja paljud neist on loomulikult ka väitnud, et kui nad oleksid sellest eelnevalt teadnud, ei oleks nad seda riski võtnud.

Loodetavasti aitab teadvustamine ka paljusid teisi lapsevanemaid hoiatada, sest tegemist on pealtnäha ohutu tegevusega, aga laps võib sellest ju õnnetult viga saada.