Pool aastat tagasi sai Aaron juba kaheaastaseks ja kuigi arstid ei suuda seda ära uskuda, siis poiss areneb. Hiljuti ütles ta kõikide hämmastuseks oma esimese sõna, mis oli muidugi “emme”.

Kui Aaron sündis, siis ütlesid arstid, et sellise puudega beebi ei jää kindlasti elama ja talle on jäänud veel loetud tunnid või äärmisel juhul päevad. Kuid mõne päeva jooksul hakkas Aaroni tervislik olukord paranema. Kuna tema ajutüvi oli täiesti välja arenenud, suutis ta täiesti iseseisvalt hingata ja liigutada ning ka tema organid töötasid korralikult.

Aaronil on aasta vanem vend, kellega koos nad kodus müravad ja mängivad nagu selles vanuses lapsed ikka.

Paar nädalat tagasi ühel päeval juhtus midagi sellist, mida Aaroni-suguselt lapselt iial keegi oodata ei osanud. Ta mängis parajasti oma vennaga, nad kilkasid ja plaksutasid käsi ning Aaron ütles järsku “emme”. Aaroni ema ei suuda sõnadega kirjeldada, mis tunne see on, kui esimese sõna ütleb laps, kellele pärast sündimist isegi elulootust ei antud.

Rõõmustame koos nendega ja loodame, et väike Aaron sama vapralt edasi rühib ja oma lähedaste ja arstide hämmastamist jätkab.

Vaata pilte väikesest Aaronist SIIT!

Allikas: Daily Mail