1. Millenniumilapsed otsivad abi internetist, mitte ainult oma vanematelt või sõpradelt

Nad leiavad oma küsimustele vastuseid guugeldades, Facebooki gruppides teiste lastevanematega suheldes ja isegi läbi mobiilirakenduste. Kas Google ongi uus vanaema/-isa, naabrinaine või lapsehoidja?

2. Nad dokumenteerivad oma lapse arengut läbi oma sotsiaalmeedia kontode

Mõnel lapsel on isegi oma personaalne hashtag või Youtube’i kanal ja hiljutisest uuringust selgus, et kõigest 19% protsendist millennialide lastest pole postitatud sotsiaalmeediasse mitte ühtegi pilti.

3. Nad on lapsevanematena enesekindlamad

Hiljutisest uuringust selgus, et 57% millennialidest emasid usuvad, et nad on head lapsevanemad, võrreldes 48% X-generatsiooni ja 41% beebibuumiaegsete emadega. Huvitav on veel see, et kõigi generatsioonide puhul on isad lapsevanematena ebakindlamad.

4. Neil on suurema tõenäosusega rahalisi probleeme

Laste kasvatamine ja neile hea hariduse võimaldamine on kallis ning muutub aastatega järjest kallimaks. Lapse kasvatamine ei ole odav lõbu ja kui pead alles oma õppelaenu tagasi maksma, on keeruline lapse tuleviku jaoks raha kõrvale panna.

5. Millennialid ootavad lapse saamisega kauem kui eelnevad põlvkonnad

Värskete emade keskmine vanus on tõusuteel, sest naised soovivad järjest rohkem head haridust omandada ja karjääri teha ning abielu ja laste saamine ei ole enam nende esimene prioriteet.

6. Nende jaoks ei ole “traditsioonilised pereväärtused” enam olulised, kuigi see trend võib tulevikus muutuda

Näiteks, paljud millennialid, kelle perre sünnib laps, ei ole abielus.

Allikas: Business Insider