Mõned lennufirmad, nagu näiteks India lennufirma IndiGo, on juba oma lennukitesse loonud n-ö lastevabad tsoonid, aga see ei kehti rahvusvaheliste lendude puhul, vahendab LadBible. Üks potentsiaalne idee olekski, et lastega pered istuksid ühes lennuki otsas ja ilma lasteta reisijad teises.

Pärast seda, kui video kaheksa tunniselt lennureisilt hullumeelselt röökinud lapsest sotsiaalmeedias kirgi küttis, tõstatati lastevabade tsoonide teema uuesti. Video, mis kestab üle viie minuti, näitab lärmakat last, kes ignoreerib täielikult oma ema palveid istuda ja vaiki olla.

Kui sa uuriksid teemat oma tutvusringkonnas, siis tõenäoliselt leidub seal nii mõnigi inimene, kes on kogenud halba lennureisi just seetõttu, et lennukis viibisid karjuvad lapsed. Võimalik, et sa oled ise ka midagi sarnast kogenud.

Sotsiaalmeediast leiab sadu postitusi, kus inimesed väidavad, et nad oleksid valmis lastevabas tsoonis istumise eest isegi lisaraha välja käima. Miks lennufirmad siis sellega kaasa ei lähe? Tuleb välja, et nemad kardavad hoopis solvunud lapsevanemaid.

Lugeja, kas sina oleksid valmis lennukis lastevabas tsoonis istumise eest rohkem raha välja käima?