Mina kinnitan alati oma turvavöö, ükskõik millisel istme ma istun. Eriti tähtis on see taga istudes, kuna avarii korral paiskub inimene sellise jõuga ette, et võib tappa eesistuja, kes on äkki tema ema, sõber või kallim. Kas sina tahaksid elada edasi teadmisega, et tapsid oma kallima? Mina ei taha ja sellepärast kinnitan alati turvavöö. 

Mul on ühed tuttavad, kelle arvates pole vaja kinnitada turvavöö ja seda ka lapse puhul. Kuna neil on suuremat tüüpi pereauto siis laps lihtsalt jalutab sõidu ajal selles ringi. Eks iga vanem kasvatab oma lapsi nii nagu oskab ja pole tegelikult õigust mul neid kritiseerida, kuid kas nad siis tõesti ei hooli üldse oma lapse elust? Vabanduseks on nad öeldnud, et pojale ei meeldi ja ta ei taha turvatoolis istuda. Kas tõesti on vabakasvatus jõudnud sellisele tasemele, et enne eelistatakse lapse tahtmisi ja soove kui tema turvalisust?

Üks tuttav on vabanduseks ka toonud, et kui ta üksi sõidab, miks ta siis peab kinnitama turvavöö, riskivat ta ju ainult enda eluga! Kuid ka tõesti on siis inimestel elu nii kehv, et peab päevast päeva oma elu ohtu seadma ning tema lähedased peavad mõtlema, kas ta jõuab õhtul koju või mitte?

See, kas inimene kinnitab turvavöö või mitte, näitab tema suhtumist endasse ja teistesse. Kes hoolib endast ja oma lähedastest, ei sea enda ja teiste elu ohtu, vaid teeb kõik võimaliku, et õhtuks turvaliselt koju jõuda.