22aastane Nadia Watson ärkas öösel valude peale, mida pidas ise menstruatsiooniga kaasnevateks krampideks, kuid varises siis vannitoapõrandale. Sünnitus kestis enam kui tund aega ja naine oli terve selle aja üksi — valude käes karjudes sünnitas ta terve 3486 grammi kaaluva tüdruku.

Kes end sellest aga häirida ei lasknud, oli Naida kallim. Ehkki naine röökimine oli nii vali, et murelikud naabrid jõudsid hädaabisse helistada, magas Nadia elukaaslane Lewis terve aja sügavalt. Alles siis kui politseiautod ja kiirabi kohale olid kihutanud ja Nadia kallimale vastsündinut näitama läks, sai Lewis teada, mille ta just maha oli maganud. “Miski ei ärata teda,” imestab Nadia noormehe sügavat und, mida ei häiri ükski alarm ega müra.

“Läksin magamistuppa Lewisele beebit näitama ja ta keeras lihtsalt uuesti magama. Äratasin ta uuesti üles ja kui ta taipas, mis oli juhtunud, oli ta täielikus šokis,” meenutab Nadia.

Kuidas on võimalik, et naine oma rasedusest ei teadnud? “Mu tsükkel oli regulaarne ja väikese kaalutõusu ajasin kõigi nende burgerite süüks, mida oma uues töökohas sõin,” räägib Nadia.

Kui kiirabi kohale jõudis, lõigati nabanöör kiirelt läbi ja värske ema viidi koos vastsündinuga haiglasse. “Kui ta sündis, ei liigutanud ta end ja oli täiesti vait,” meenutab Nadia läbi elatud šokki. “Siis ta hakkas aga pisut rahmima ja mul langes kivi südamelt.” Tütre nimeks pandi Poppy.