Drescher, kes on vähiennetusega tegeleva organisatsiooni Cancer Schmancer eestvedaja, teatas, et me paneme oma lapsi iga päev ohtu ilma seda ise teadmata.

Tema sõnul on üks oluline vähitekitaja aine, mida kasutatakse vaipades, kardinates ja pehmes mööblis, et takistada tule kiiret levikut. See aine imendub meie organimi ja põhjustavad lastel arenguprobleeme ning täiskasvanutel vähki.

Drescheri sõnul on võimalik lasta oma rinnapiima uurida, et teada saada, kas su rinnapiim on lapsele ohutu ning ta soovitab seda võimalust emadel julgelt kasutada.

Naistekas palus lastearst Reet Raukaselt kommentaari ning arst lükkab selle väite ümber. "Inimorganismi kogunevad ained meid ümbritsevast keskkonnast, kust nad teatud määral võivad jõuda ka rinnapiima. Mida saastatum on ümbritsev keskkond, seda suurem on nende ainete sisaldus ka organismis. Kuna rinnapiima tekkimisel peavad ained läbima rakulise barjääri, ei jõua ained otse piima, vaid suurem osa filtreeritakse välja. Seetõttu ei ole põhjust teha rinnapiima analüüsi kemikaalide suhtes. Rinnapiimas leiduvad bioaktiivsed ained, tema koostis on igal juhul imikule kasulikum kui rinnapiimata jätmine," selgitas lastearst.