Katses osalema nõustunud emad viisid oma lapsed (vaunuses 5-11) keset päeva pargis asuvale mänguväljakule. Kui lapsed mängima asusid, said emad produtsentidelt telefonikõne ning jalutasid eemale telefoniga rääkima, jättes lapsed mänguplatsile omapead. Laste juurde kõndis nende jaoks tundmatu, kuid väga sõbralik mees, kes palus põnnide abi oma lapse või koera otsimisel.

Tulemused olid hirmuäratavad: üheksast lapsest SEITSE läksid kõhklemata kaasa mehega, keda nad polnud varem iial näinud! Keskmiselt kulus mehel laste veenmiseks 90 sekundit, kuigi kõik vanemad olid lastele varem võõrastega rääkimisest ja kaasa minekust rääkinud.

11aastane tüdruk hakkas küll mehega esialgu kaasa kõndima, kuid taipas siis oma viga ja jooksis ema juurde. Seitsmeaastane poiss küll algul keeldus, kuid mehel kulus tema ümber veenmiseks vaid pool minutit.

Emad olid muidugi šokeeritud, sest kõik nad olid lapsi taolise ohu eest hoiatanud ega suutnud uskuda, et selline jutt lastel ühest kõrvast sisse ja teisest välja jookseb.

Vaata pilte ja loe lähemalt Daily Mailist! ja tuleta oma lapsele meelde, et võõrastega tänaval ei räägita ja mitte mingil tingimusel ei tohi nendega kuhugi kaasa minna!