1. Sa jätad väiksema ökoloogilise jalajälje. Iga laps muudab sinu ökoloogilise jalajälje 5,7 korda suuremaks. Päris palju mähkmeid!

2. Sa võid rahulikult lennukis istuda ilma, et keegi sinu poole kurjalt vaataks. Sest karjuv imik on igas lennukis justkui kohustuslik element.

3. Sa ei pea kunagi multikaid vastumeelselt vaatama. Või siis sa ei pea ühte multifilmi seitse korda ühe nädala jooksul mängima panema. Kui sa just ise seda ei soovi.

4. Sa võid endale ilusaid asju lubada. Olgu selleks kas ilus kaelakee, särk või pass, mida sul päriselt ka vaja on. Sa ei pea muretsema, et su tital midagi sinust rohkem vaja on.

5. Sa võid ropendada nii palju kui tahad. Lihtsalt seepärast, et sa ei riku sellega kellegi kõnepruuki ära.

6. Sa ei pea jõuluhommikul kell kuus ärkama. Pigem jõuad sa sel ajal hoopiski rajult peolt koju.

7. Sa võid vannituppa minna nii, et paned ukse kinni. Sest keegi ei satu paanikasse. Ja kui keegi ukse avab, siis on see ilmselt su koer.

8. Sa ei pea käima nõmedates teismelistele mõeldud poodides. Ja sa ei pea pidama kellelegi loengut sellest, kui jubedaid valikuid ta teeb ja kuidas ta neid kindlasti viie aasta pärast kahetseb.

9. Sul on vähem stressi. Lasteaed, kool, sinu töökoht, soe söök, lapse uneaeg — uuh, milline peavalu! Õnneks pead sina ainult iseenda pärast muretsema.

10. Sul on vabadus karjäärile keskenduda. Ei mingit muretsemist sellepärast, et kuidas endale lapsehoidja leida. Sest sul lihtsalt ei ole teda vaja.

11. Sa võid minna kinno millaliganes soovid. Pole midagi paremat, kui istuda kinosaalis suvalisel teisipäevaõhtul ja mõnda romantilist komöödiat vahtida.

12. Sa ei pea tüütut lasteaia etendust vaatama. Kõige õudsem oleks veel asi siis, kui sinu laps näiteks suvalist kuusepuud mängiks.

13. Sa võid oma nädalavahetuse plaane ka laupäeva hommikul teha. Ei mingit peavalu, kuidas lastele hoidja leida!

14. Sa võid õhtul vaadata televiisorist seda, mida soovid. Ei mingit lastesaadete maratoni. Lihtsalt Grey Anatoomia ja tõeline puhkus.

15. Oma sissetulekut kulutad sa vaid iseendale. Kas sa tead, kui palju mähkmed maksavad? Või tasuline haridus? Ära üldse hakka vaevumagi!

16. Sa ei pea kunagi ütlema “pissu” või “kaki”. Mitte kunagi!

17. Sa ei pea tsirkusesse minema. Sa saad aru, et see on tõeline loomapiinamine ja ei näe seal midagi armsat ega toredat.

18. Sa ei pea kodust välja astudes võtma kaasa joogipudelit, snäkke ja veel viit erinevat asja. Pangakaardist ja huulepulgast täitsa piisab.

19. Sa saad olla see äge tädi, kes su õe või venna laste päeva paremaks teeb. Sest kui sul neist siiber saab, siis saad nad lihtsalt koju tagasi viia.

Allikas: Huffington Post