“Kui ma enne õhtust pidu haiglasse läksin, ei uskunud vist keegi, et ma ka päriselt sel päeval sünnitan,” räägib nüüd kahe poja uhke ema Danielle. “Külalised olid hämmingus, kui me mõni tund hiljem vastsündinud pojaga tagasi tulime.”

Kui Danielle ja tema abikaasa Aaron pulmakuupäeva paika panid, teadsid nad, et naine on siis 38. nädalat rase, kuid ei arvanud hetkekski, et ta sel ajal veel sünnitama hakkab. Tema esimene poeG Keaton sündis veidi hiljem, nii et naine ei uskunud, et teine laps võiks varem sündida.

Pulmapäeva hommikul algasid naisel tuhud, kuid ta püüdis neid alla suruda ja ignoreerida. “Meil oli imeilus peopaik, viiskümmend külalist, toidud, muusika… Olin saanud kauni valge kleidi, mis armsalt kõhukesega sobis… Ma pidin abielluma,” naerab naine. Tuhud jätkusid terve hommiku ning tegid juuksuritoolis ühe koha peal istumise külalltki ebamugavaks.

Selleks ajaks kui Danielle ja Aaron abieluvandeid laususid, olid valud juba tihedad ja väljakannatamatud. Ometi naeratas naine kaameratele ning tema ja Aaron kuulutati meheks ja naiseks.

Paar läks isegi tseremooniajärgsele hommikusöögile, ehkki Danielle suutis tervest rikkalikust valikust süüa vaid ühe võileivakese. Lõpuks, kell pool kuus otsustas ta haiglasse sõita. Tund aega hiljem sündis pisipoeg Paddy.

Õhtul kell kümme naases abielupaar koos väikese pojaga pulmapeole. “Me poleks saanud paremast pulmakingist unistadagi,” on paar õnnelik.