Veel aasta tagasi ei osanud vanemad unistadagi, et Juss-Mathias sööb kunagi midagi peale püreetoidu, kuid täna nõuab ta juba šokolaadi ja liha. Samuti on poiss hakanud aina enam rääkima.

Tol ajal elas Juss-Mathiase pere lagunevas väikeses majas, kuhu õnnetuse korral ei pääsenud isegi kiirabi. Vähem kui aastaga on pereisa Juhan ehitanud aga uhke maja, kus pere eile oma esimest päeva veetis.

"Meie elu läheb lihtsamaks, väga palju lihtsamaks," tunnistas poisi ema Carina pisaraid tagasi hoides. "Tegelikult, kui poleks Eesti rahvast, siis me oleksime ikka oma selles pisikeses toas."

„Inglite aeg“ tuleb ka sel aastal ning seda juba viiendat korda. Tänu Eesti rahva abile on suurte summadega toetatud inimesi ja perekondi, kelle eluteele on saatus veeretanud raskusi, millest ainult oma jõududega on väga keeruline välja tulla.

„Inglite aeg“ on ainus heategevussaade, milles kogutud summa läheb jagamisele saates osalenud abivajajate vahel ja nii teavad inimesed täpselt, kelleni nende annetusraha jõuab. Aastal 2017 kogus "Inglite aeg" abivajajate toetuseks rekordiliselt 321 190 eurot.

Vaata Juss-Mathiase rõõmsaid hetki uues kodus ka TV3 Seitsmestest uudistest!