Kui Erika läks tavapärast 30. rasedusnädala ultraheli tegema, sai ta teada, et beebi peas on arenenud haruldane pahaloomuline kasvaja, mis on nii suur, et seda pole pärast sünnitust võimalik opereerida. Teiste sõnadega: ta sai oma alles kõhus oleva beebi surmaotsuse…

Beebi pea hakkas iga nädalaga, mis rasedus edasi kulges, suuremaks paisuma ja varsti sai selgeks, et loomulikult teda sünnitada ei ole võimalik. Ilusa inglinäoga, pontšakas ja tervet pead katvate tumedate juustega beebi sündis keisrilõikega 6. augustil, nädal enne tähtaega ja talle pandi nimeks Abigail.

Arvati, et beebi lahkub meie hulgast ruttu, aga Abigail üllatas oma vanemaid. “Ta liigutab, nutab, imeb rinnast piima, ajab keelt suust välja ja hoiab oma väikese käekesega meie sõrmest kinni,” räägivad väikese Abigaili vanemad. “Ta on meid üllatanud ja hämmastanud ning kõik meie ootused ületanud.”

Siiski teavad Abigaili vanemad, et seda aega, mis nad saavad kõik koos veeta — Abigailil on ka kaheaastane õde Audrey —, pole neile enam palju antud. Viimati tehtud kompuuteruuring näitas, et beebi ajukasvaja on muutunud agressiivseks. Kemoteraapiat ei saa nii väikesele teha ja opereerimiseks on kasvaja liiga suur.

Praeguseks juba neli nädalat vana Abigail veedab seda talle väga lühikeseks jäävat aega kodus, koos vanemate ja õega, kes armastavad ja hellitavad teda iga hetke mis võimalik, sest iga hetk võib olla tema elu viimane hetk…

Vaata pilte sellest armsast ja armastavast perest SIIT!

Allikas: Daily Mail