Telesaate Today Extra saatejuht David Campbell tunnistas vaid kaks päeva pärast ühe isa šokeerivat avaldust, et käib sageli oma beebi mähkmeid naiste tualettruumis vahetamas ja nõudis meeste tualettruumidesse selleks mõeldud varustust, vahendab Daily Mail.

Nimelt oli 33aastane Chris Mau sunnitud hiljuti perega restorani külastades vahetama oma lapse mähkmeid räpasel WC põrandal rätikukese peal, sest seal puudus selleks mõeldud alus. Kuna laps nuttis hüsteeriliselt, pidi isa tegema valiku, kas lasta tal veel oodata ja otsida mähkmete vahetamiseks sobivam koht või teha seda tualettruumi põrandal.

"Mul on kõrini, et ma pean oma lapse mähkmeid räpasel vetsu põrandal vahetama, sest ainsad mähkimislauad asuvad naiste tualettruumides," kirjutas ta hiljuti veebileheküljel Love what Matters, väites, et ta tunneb nagu inimesed arvaksid ekslikult, et mehed ei vahetagi kunagi oma laste mähkmeid. "Seda on raske ette kujutada, ma tean, aga maailmas on ka mehi, kes hoolitsevad oma laste eest."

Chris usub, et tänapäeval, mil pidevalt aetakse taga võrdsust soorollide vahel, pole meeste tualettruumidesse mähkimisaluste paigaldamine just palju palutud.

"Seetõttu ma lähengi naiste tualettruumi," tunnistas ka Campell oma kaassaatejuht Sonia Krugerile. "Tegin seda näiteks sel nädalavahetusel loomaaias." Campbell ütles ilma igasuguse häbitundeta, et ta ei kavatse viia oma tütart Betty't meeste tualettruumi, sest see on jõle.

See, mida tualetis viibivad naised sellest arvavad, meest ei huvita. "Keegi ei öelnud midagi, aga ma astusin sisse väikese tüdrukuga ja lihtsalt ütlesin neile miks," selgitas ta.

Isad, avaldage arvamust, kas Eestis on meeste avalikud tualettruumid piisavalt puhtad, et sinna koos lastega minna ja kas need on varustatud ka spetsiaalsete mähkimisalustega, et väikelaste isad saaksid seal korrektselt mähkmeid vahetada?