Mina ja minu lapsed saame nautida suvest iga kuud, päeva ja hetke üksteisega koos, sest kestavad veel emapuhkuse viimased kuud. Kindlasti veedame palju aega oma koduaias ja käime kohalikus rannas ujumas. Loodame ennast hoolega pruuniks päevitada ja D-vitamiini koguda, et peaks järgmise talve paremini haigustele vastu.

Südamelähedased kohad nagu Kabli ja Võsu ei jää ka külastamata. Igal suvel oleme ka kogu perega oma väikeses telgis maganud ning arvatavasti ka seekord. Unistangi juba soojadest suveõhtutest, kui oleme kogu perega mere ääres ja istume ümber praksuva lõkke.

Minu lapsed on veel liiga väikesed, et neid suvelaagrisse viia. Pikemaks eemaloleku ajaks võib nimetada paari päeva vanaema ja vanaisa juures maal. Vanaemaga nad joonistavad, mängivad, loevad ja meisterdavad. Vanaisaga sõidavad traktoriga ning käivad tiigi ääres kalu söötmas.

Kuid tuttavad, kellel on suuremad lapsed, pooldavad suvelaagreid väga. Väga kiidetakse Pärnumaal toimuvat Midrimaa huvikooli lastelaagrit. Ka Lastekaitse Liit korraldab ise suvelaagreid Peipsi ääres. Arvan, et meie armsas ja väikeses Eestis on piisavalt suvelaagreid, et igaüks leiab omale südamelähedase ning tasku- ja ajakohase. Kui laps ei lähe suvelaagrisse, siis oskavad ta vanemad suvepuhkuse meeldejäävaks ja toredaks teha. Päikest teile!