Selle aasta jõuludeni on küll veel aega, aga hea uudis on see, et kingitusi võib juba varakult osta. Nüüdseks on “normaalseid Barbiesid” veelgi täiendatud — nüüd on nad peaaegu kohe päris naised, sest nagu naistelgi on neil menstruatsioon ja nad peavad neil teatud päevadel kuus kasutama hügieenisidemeid.

Selle kuulsa päris naise keskmiste proportsioonide järgi loodud nuku nimi on tegelikult Lammily, sest selle leiutas Nikolay Lamm protestiks ebareaalsete proportsioonidega nukkude vastu, kes väikeste tüdrukute nägemuse oma kehast vildakaks muudavad.

Aga siiski oli keskmise 19-aastase tüdruku keha järgi tehtud nukust Lammi arvates veel ikka vähe, et tüdrukud naise keha omapärasid mõistaksid, sest tema nahk oli liiga ideaalne. Selleks sai nukule juurde osta nahale kleebitavaid vistrikke, venitusarme ja tselluliiti, et nukk ikka veel rohkem pärisnaise moodi oleks (iseasi, kui palju need päris nahadefektide moodi välja nägid).

Nüüd ei piisa Lammile enam ka sellest. Uutel Lammily’del on kord kuus menstruatsioon ja nad peavad kasutama hügieenisidemeid.

Uue toote reklaamikampaania mängib sellele, et päevadega Lammily teeb lapsevanemate elu kümme korda kergemaks — nüüd ei pea puberteeti jõudvatele tüdrukutele seda, mis on menstruatsioon, enam selgitama vanemad, vaid seda teeb veritsev nukk. Olgu, vere asemel on siiski punane kleepekas, aga mõte jääb samaks.

Video, mis kogu seda Lammily menstruatsiooni teemat reklaamima loodud on, on pehmelt öeldes väga veider, aga noh... kogu infoga kursis olles on tunne, et Lammily on selline bränd, mille kohta väide "enam veidramaks minna ei saa" lihtsalt ei kehti.

Kas sina ostaksid oma lapsele menstrueeriva nuku?

Allikas: Time