1. See juhtus New Yorgis Lincolni tunneli lähedal. Naisel, kes istus Uberi auto tagaistmel, algas sünnitustegevus. Juht peatas auto, tormas tagaistmele appi ja laps sai ilmale toodud. Lähemalt saad (inglise keeles) lugeda SIIT.

2. Ada Guan isegi ei teadnud, et ta on rase, kui ta istus Kanadas Calgary lennujaamas lennukile, et Tokyosse lennata. Enne maandumist oli Guan aga emaks saanud. Loe SIIT!

3. 2014. aasta detsembris oli 31-aastane rase naine teel sünnitusmajja, kui beebi äkki otsustas, et tema sünnitusmajani ära oodata ei jaksa. Lähim koht, kus peatuda, oli stripiklubi parkla, kust helistati ka kiirabisse. Kuid selleks ajaks, kui kiirabi kohale jõudis, oli laps juba sündinud. Loe lähemalt SIIT!

4. Inglanna Sonia Marina Nascimento läks postkontorisse, et midagi osta, aga sai hoopis lapse. Hea mugav oli beebi kohe postipakkidele mõeldud kaalul ära kaaluda — selle 2,34 kg kaaluva pambu hinnaks näitas kaal 8,22 naela. Lähemalt saad uurida SIIT!

5. Ühe prantslannaga läks aga hoopis nii, et ta oli oma peigmehega parajasti altari ees ja oli just öelnud oma jah-sõna, kui veed ära tulid ja sünnitustegevus algas — kõik käis nii kiiresti, et sünnitus toimus sealsamas altari ees. Loe SIIT!

6. 2012. aastal sünnitas üks naine pisitütre New Yorgi osariigis asuva Rosamond Gifford Zoo loomaaias karupuuri ees. Lähemalt lugeda saad SIIT!

7. Amy Beth Cavaretta oli haiglast juba sisse astumas, täiesti selle välisuste ees, kui ta sai aru, et ta ei saa edasi kõndida, sest ta laps kohe sünnib. Beebitüdruk võetigi vastu õues, otse sünnitushaigla ukse ees. Loe SIIT!

8. Tänavu jaanuaris sünnitas kodutu naine papitüki peal beebi — see juhtus Vatikanis, Püha Peetruse väljaku lähedal. Kui paavst sündmusest kuulis, pakkus ta naisele ja lapsele aastaks elamispinda. Loe lähemalt SIIT!

9. Oli tavaline laupäeva pärastlõuna, mis tähendas seda, et Sheera Lowe oli rongiga New Yorgi poole teel. Kui ta sai aru, et ta hakkab sünnitama, kutsus ta kaasreisija appi ja laps sai sealsamas rongis ilmale toodud. Uuri sündmuste täpsemat kulgu SIIT!

10. Tennessee osariigi väikelinnas juhtus aga selline lugu, et naine hakkas sünnitama dollaripoe ees. Õnneks märkas olukorda mööduja, aitas sünnitaja sisse ja võttis sünnituse poes vastu. Kõik vajaliku andsid poe töötajad talle poe riiulitelt. Laps sündis kolm kuud enneaegsena, kuid tamaga on kõik hästi. Loe SIIT!

Allikas: She Knows