Sarah Jessica Parker ja tema abikaasa Matthew Brodericki poeg James Wilke sündis 2002. aastal. Pärast seda püüdis naine korduvalt uuesti rasestuda, ent kõik katsed ebaõnnestusid. Paar pöördus surrogaatema poole, kes sünnitas neile 2009. aastal kaksikud Marion Loretta Elwelli ja Tabitha Hodge’i.

2008. aasta augustis nägid surrogaatema abil ilmavalgust Ricky Martini pojad, kaksikud Valentino ja Matteo. Mees olevat kaalunud ka adopteerimisvõimalusi, ent leidnud need siis liiga aeganõudvad ja stressirohked olevat.

Michael Jacksoni kolmas laps Prince Michael Jackson II, hüüdnimega Blanket sündis 2002. aastal. Lapse ema pole teada, kuid Michael Jacskoni väitel sündis laps surrogaatema abil.

Dennis Quaid ja tema abikaasa Kimberly Buffington on samuti lapse tänu surrogaatemale saanud. Nendele sündisid 2007. aastal kaksikutest õde-vend Thomas ja Zoe.

Pärast tütre Rose’i sündi 2008. aastal ei õnnestunud Nicole Kidmanil enam uuesti rasestuda. Surrogaatema abil sündis talle ja abikaasa Keith Urbanile 2011. aasta alguses teine tütar Faith.

Elton John püüdis oma partneri David Furnishiga 2009. aastal Ukrainast poisslast lapsendada. Paraku takistasid seda nii tema iga, kui fakt, et ta on abielus teise mehega. 2010. aastal sündis aga meestele tänu surrogaatemale poeg Zachary.

Allikas: celebritybabyscoop.com