Avastuste jahile Heureka teaduskeskusesse
29. oktoobrini on Heurekas avatud näitus "Body Worlds - Animal Inside Out".
Heureka teaduskeskuses jagub põnevat avastamist kõikidele teadusefännidele. Avasta lõpmatu universumi saladused, sõida jalgrattaga otse Heureka lae all või tutvu maailmakuulsa Body Worlds näitusega.
Loe ka, millises mängus on osavad Heureka rotid.
SuperPark väikestele mägedevallutajatele
SuperParkis saavad turvaliselt ronimist proovida ka kõige pisemad – kogu põrand on kaetud pehmete mattidega.
Põhjamaade kõrgeim siseronimissein pakub elamusi nii algajale ronijale kui ka kogenud mägedevallutajale. Veeda perega põnev päev, pane end proovile ja vaata elu uuest vaatenurgast.
Loe lähemalt, mida SuperParkis veel teha saab.

Teatrimaailma rambivalgusesse

Näituse  „Muumitrollid teatris” raames on teatrimuuseumisse toodud eksponaadid kõige esimesest Muumitrollide teatritükist.
Kes ütles, et muuseumis tuleb ainult silmadega vaadata? Teatrimuuseum on üks vähestest kohtadest, kus saad kõik ise järele proovida – riietu oma lemmiktegelaseks, mine lavale ja tunne end kui tõeline staar.
Loe Helsingi teatrimuuseumist lähemalt siin.

Tutvumine dinosaurustega

Loodusmuuseumisse tulles varu kindlasti piisavalt aega, sest vaadata ja uudistada on siin majas enam kui poole päeva jagu.
Kamppi kaubanduskeskuse lähedal asuv loodusmuuseum tutvustab loodust põnevate näituste kaudu. Sukeldu virtuaalselt Läänemere põhja või saa tuttavaks muuseumi suurima elanikuga – võimsa giganotosaurusega.
Loe veel Helsingi loodusmuuseumist.
Mitu hammast on haikalal?
Helsingis Sea Life'is saab väga lähedalt tutvuda ookeanide kuulsate aga ka vähemkuulsate elukatega.
Võta kaasa seiklushimu ja avasta meremaailma saladused. Sea Life'i okeanaariumis on kokku üle 30 akvaariumi ja 100 kalaliigi – omapärastest raikaladest ja meduusidest võimsate haikaladeni.
Vaata, kes seal ringi ujuvad!

Aafrikast Anktarktikani
Helsingi loomaaed on avatud aastaringselt ning isegi talvisel ja kevadisel ajal võib näha pea kõiki linde ja loomi.
Korkeasaari saarel asuv Helsingi loomaaed on koduks üle 150 erinevale looma ja 1000 taimeliigile – siin saad tutvust teha nii eriskummaliste madude ja sisalike kui ka eksootiliste ja kodumaiste imetajatega.
Loe rohkem Korkeasaari loomaaia kohta.

Vaata lisaks:

Jaga
Kommentaarid