Sünnituse filmimine pole muidugi enam väga uudne leiutis — paljud naised tahavad seda oma elu ühte olulisemat kogemust jäädvustada, et kunagi, kui laps on juba täiskasvanud, saaks tema esimesi eluhetki läbi video uuesti kogeda. Aga üksikasjalikult filmitud sünnituse Youtube’i enamik noortest emadest üles ei riputa. Gemma Vaughan aga seda just tegi, kogus 16000 vaatamist ja oli selle üle megauhke.

“Mul on nii hea meel, et nii paljud inimesed seda videot vaadanud on,” räägib Gemma. See mind küll ei häiri, et mehed, kes minuga samal tänaval elavad, on näinud mind alasti ja sünnitamas. Ma olen alati rindadest mõelnud pigem kui laste toitmiseks mõeldud vahendist kui seksuaalsest objektist.”

Täispikka videot sellest sünnitusest Youtube’is enam üleval pole, on vaid lõigud. Aga on täiesti uskumatu, kui palju Youtube'ist sünnitusvideosid leiab. Trüki otsingusse “live childbirth video” ja saad 1,3 miljonit videot sünnitustest.

Otse loomulikult tekib küsimus, miks naised seda teevad.

Eelmisel aastal oma mehest lahutanud Gemmal neid põhjusi jätkub. “Ma olen alati huvitunud rasedusest ja sünnitusest,” jutustab naine. “Ma olen üks seitsme õe ja venna hulgast, nii et mu ümber on alati beebisid olnud. Lisaks katkes mul 2010. aastal 12 nädala pealt rasedus ja sellest toibumise perioodil avastasin ma sellise asja nagu raseduse ja sünnituse videopäevikud. Siis mõtlesingi, et ka mina võiksin seda teha.”

Kas sina teeksid sellist asja?

Allikas: Daily Mail