Tüdruku ema Tracy Ineichen on vanglas, nii et ta oli oma vanaema hoida. Tavaliselt vanaema Annette Ineichen ikka helistas oma tütrele, et anda teada, kuidas lapsel läheb. Aga seekord polnud ema neist kahest juba peaaegu nädal aega midagi kuulnud.

Ema muutus murelikuks ja palus oma kallimal Anthony Waldol minna vaatama, kas kõik on korras.

Waldo läks kohale, aga keegi ei vastanud ukskellale. Ta oli saanud Tracylt juhised, et sellisel juhul võib ukse maha murda, mida ta ka tegi.

Pilt, mis avanes, oli jube. Valitses vaikus, kuid lapsevoodis lamas pisike Brier, kes ei suutnud end liigutada ega häält teha, kuna polnud mitu päeva söönud ega joonud. Kuid laps oli elus — mida ta tund või päev hiljem enam võib-olla poleks olnud.

Waldo kirjeldab, kuidas ta võttis tüdruku sülle ja see ei suutnud nõrkusest isegi oma pead hoida.

Veel hullem vaatepilt tabas Waldot siis, kui ta läks vannituppa, sest seal lamas tüdruku vanaema, kes oli selleks ajaks hilisema ülevaatuse andmetel juba mõned päevad surnud olnud.

Waldo kutsus ruttu politsei, väike Brier viidi haiglasse ja aeglaselt, kuid järjekindalt tüdruk paraneb ja muutub taas tugevamaks. Waldo loodab, et varsti saab kas tema või mõni teine pereliige endale lapse hooldusõiguse.

Allikas: Fox 43