Põhjuseks peetakse elukeskkonda ja tingimusi: paljud lemmilkloomad elavad linnades millega kaasneb vähene liikumine (osad lemmikloomad elavadki ainult toas) ja suurem õhusaastatus. See mõjutab möödapääsmatult loomade tervist. Kui lemmikloom tundub loid ja tujutu või pidevalt näljane, tema kehakaal kipub vägisi tõusma või on tal allergiad, siis vaata hoolikalt üle lemmiku toidulaud. Õige toiduga saab nendele hädadele leevendust.

Kanadas välja töötatud Nutram Grain Free on tõeline sensatsioon koera- ja kassitoidumaailmas! Grain Free sisaldab supertoiduaineid ja madala glükeemilise indeksiga toiduaineid mida seni on vaid inimtoidus kasutatud ja oluliseks peetud.

Supertoiduained on tavaliste toiduainete ja meditsiiniliste ravimite vahepeal asetsevad looduslikku päritolu toiduained, millel on väga kõrge toiteainete sisaldus. Supertoiduainetele on omane hea imendumine ja jääkainete vähesus. Need toidud pakuvad rikkalikult toitaineid ning koormavad keha kõige vähem.

Madala glükeemilise indeksiga toiduained ei tekita pärast söömist veres järsku veresuhkru tõusu. Järsku veresuhkru tõusu seostatakse selliste haiguste nagu diabeedi ja rasvumise tekkimise soodustamisega.GI on mõõdik, mis näitab kuidas süsivesikute allikas mõjutab veresuhkru taset.

Nutram Grain Free toitudes on kvaliteetne lihavalk kombineeritud madala glükeemilise indeksiga süsivesikuallikatega (kikerhernes, roheline hernes), mis tagab, et lemmiku veresuhkru tase ei tõuse pärast söömist järsult, vaid püsib stabiilsena. See aitab stabiilsena hoida söögiisu, säilitada energiat terveks päevaks ning ennetada mitmesuguseid haiguseid (diabeet, rasvumine). Nutram Grain Free toidud ei sisalda teravilja ega kartulit. Need on toiduained, mis põhjustavad allergiat väga paljudel lemmikloomadel.

Nutrami Grain Free sarjas on toidud koertele ja kassidele, mõlemale nii linnuliha, kui kalalihaga variandid. Toidud sobivad kõigile koera- ja kassitõugudele kutsikast/kassipojast alates kuni väärikas vanuseni. Koeratoiduvalikus on olemas ka väiksema toidupalaga Mini toidud väikest tõugu koertele.

Nutram Grain Free toidud on saadaval kõigis Bosse Lemmikloomapoodides ja bosse e-poes: www.bosse.ee

14.-28. oktoobril on Bosse e-poes kõik Nutram Grain-Fee toidud 10% soodsamad! Osta SIIT!

Jaga
Kommentaarid