1. Ühine lauamänguõhtu. Kabe, male. Reis ümber maailma. Miks mitte sukelduda sügavamale lauamängude maailma ja soetada emale hoopis toredam nt lugude jutustamise mäng Dixie ja seeläbi teineteist paremini tundma õppida.

2. Minge esivanemate rajale, miks mitte A. H. Tammsaare muuseumisse.

3. Ühine rännak ajalukku Paides, Wittensteini Ajakeskuses.

4. Retk loodusesse linde vaatlema. Selleks on parim paik Matsalu. Altmõisa külalistemajas on hea võimalus ühildada linnuvaatlus piduliku õhtusöögi ja ööbimisega lindude rändeteel.

5. Emadele on ikka ehted meeldinud. Võimalusel valmista need ise.

6. Pimeõhtusöök Viljandis Basiiliku Aiakohvikus. Kas sa suudad maitse järgi tuvastada, millise toiduga tegemist on? See on päris põnev maailm, mida ei saa kirjeldada, vaid peab kogema.

7. Haapsalus olles tasub külastada Iloni Imedemaad, sest kes meist ei oleks üheskoos kasvanud Pipi või Karlsssoniga. Iloni Imedemaal saab Ilon Wiklandi joonistatud tegelastega uuesti kohtuda.

8. Saaremaal Angla Pärandkultuurikeskuses on võimalik õppida esivanemate oskusi savikojas,villakojas või pillimeistrikojas.

9. Võrumaal Rogosi mõisas on toredat meisterdamist kogu perele või isegi sõpruskonnale

10. Üheskoos loomaaeda. Loomaaias on just kevadel huvitav, sest praegu on siin palju loomaemmesid ja neid tuleb aina juurde. Iga päev võib külastaja sattuda tunnistama sündimise imet — poegivad kaljukitsed-mägilambad, oodata on järglasi kulaanidel, miiludel, piisonitel, mõne aja pärast ka buhhaara hirvedel ja näha emaloomade hella hoolitsust oma järglaste eest. Beebiuudistest saab teada siit Eriti hea on loomaaeda külastada hommikul, samas vahel on õhtupoolikul loomaaias huvitavamgi jalutada.

11. Ühine fotosessioon terve perekonnaga jäädvustamaks toredat päeva.

Allikas: pidupaev.ee