Kõige nunnuma issi konkursi žüriisse kuulusid tunnustatud fotograaf, praegu Eesti Naise köögitoimetaja ja peagi ilmuva tervislike lastetoitude kokaraamatu autor Hele-Mai Alamaa, Apteek1 apteegiketi juhataja Ester Eomois, Delfi Naistelehe toimetaja Piret Kooli , Hipobaby OÜ juhatuse liige Avo Tölpt ja Hipsiku looja Eero Tölpt.

„Suurepärane on tõdeda, et Eestis on nii palju toredaid ja vahvaid isasid. Meie fotokonkurss esindab parimat Eesti isadest: soojust, armastust ja sügavat hoolimist oma lastest ning perekonnast,” ütles võistluse korraldaja Hipsliku looja ja žürii liige Eero Tölpt. „Nii suur ja aktiivne osalemine räägib Eesti ühiskonna väärtustest ja Hipsik kannab just neidsamu väärtuseid — meie võtame aega, et tegeleda kõige olulisemaga siin elus,” lisas ta.

Kõige nunnuma issi tiitlile kandideerimiseks tuli oktoobri alguses kahe nädala jooksul end registreerida veebilehe www.konkurss.hipsik.ee ja üles laadida kuni kuus pilti, mis esindasid parimal moel kõige isa ja last. Kokku laeti üles 1132 pilti, millest žürii valis välja kakskümmend finalisti.

Finalistid on avalikul internetihääletusel kuni oktoobri lõpuni. Avaliku internetihääletuse tulemusena selguva Eesti kõige nunnuma issi tiitel antakse välja 14. novembril Artise kinos toimuval Hipsiku Isadepäeval.

Avalik hääletuskeskkond asub aadressil www.konkurss.hipsik.ee