Kirjuta meile, millised teadmised ja tarkused oma emalt oled sina kõrva taha pannud ja millised ema sõnad on sind elus kõige rohkem aidanud.

Kirju pealkirjaga MINU EMA ootame aadressile naistekas@delfi.ee kuni 9. maini ja 9.mai õhtul loosime auhinnad välja.

Ühele kirjutajale anname auhinnaks ploki (12tk) uut vitamiinivett A. Le Coqilt ning niisutav kibuvitsa kreemikomplekt Oriflame`ilt! Komplekt sisaldab põhjalikult niisutavat ja hooldavat Love Nature kibuvitsaekstraktiga päeva- ja öökreemi. Samuti kuulub komplekti kerge tekstuuriga niisutaja õrnale silmaümbruse nahale.

Värskendava greibi-sidrunheina maitsega füüsilist aktiivsust toetav Power Performance vitamiinivesi sisaldab B3-, B6-, B12- ja C-vitamiini ning magneesiumi, mis aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele ning annavad oma panuse väsimuse ja kurnatuse vähendamiseks. Joogis sisalduv tsink paneb õla alla normaalsele makrotoitainete ja süsivesikute ainevahetusele ning valgusünteesile.

 

Teine kirjutaja saab auhinnaks ploki (12tk) vitamiinivett A. Le Coqilt ja roosa magnooliaõie ning mandariiniga värske ja kevadise Tenderly tualettvee Oriflame`ilt!

Pohla ja rohelise tee maitseline vaimset tegevust toetav Mental Performance vitamiinivesi aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele tänu joogis sisalduvate B3-, B7- ja B12-vitamiini ning magneesiumiga. Lisatud B5 vitamiin aitab kaasa vaimsele jõudlusele ja kaltsium paneb õla alla normaalsele närviülekandele ja lihaste tööle.