2. Sa näed uuesti lapsi kasvamas, ainult et seekord ei ole nii suurt võimalust, et teismeline ukse su nina ees kinni lööb. Kes küll sellest rõõmust ilma jääda tahaks?

3. Inimesed ütlevad sulle pidevalt, et sa näed liiga noor välja, et vanaema olla… oeh, kes küll kõik need komplimendid ära kuulata jõuab!

4. Kui pead mööda maja põngerjaid taga ajama, tunned, et oled taas 20ndates või 30ndates. Ja kes küll peaks tahtma nii noor olla!

5. Sa ei pea oma lastelastele nende lemmikmagustoitu teha, aga sa võid seda teha. Sa ei pea ostma neile mänguasju, aga sa võid seda teha. Nii palju võimalusi väikesi inimesi õnnelikuks teha — kes küll peaks jaksama otsustada.

6. Su lapselapsed on kindlasti juba ammu tüdinenud oma vanemate nooruspõlvejuttudest. Sinu jutud on nende jaoks palju huvitavamad. Oeh, see ju tekitab närvipinget!

7. Ühenduse hoidmine kaugel elavate lastelastega on ju nii raske, kui on tasuta Skype ja kõikvõimalikud muud suhtlemiskanalid — on väsitav sobivat varianti välja valida.

8. Ega pole ju üldse hea meel, kui su lapsed nüüd, kui neil endal lapsed on, mõistavad seda, mida sina pidid läbi elama. Mitte karvavõrdki!

Nii et  tegelikult sa vist ikka tahad vanaemaks saada — vanaemadus on vahva!

Allikas: Woman's Day