Kui Sarah Watts`i 16aastane tütar Alicia uuris, kas tema boyfriend tohib nende kodus ööbida, ei läinud ema endast välja ega hakanud pikka loengut "lilledest ja liblikatest" pidama, vaid läks poodi ja ostis tütrele kaheinimesevoodi, et noortel mugavam oleks. Nüüd veedavad 17aastane Alicia ja 18aastane Matt tihti öid Sarah` kodus, vahendab Daily Mail.

Raamatu "Not under my roof" autor Amy Schaleti sõnul on see mõistlikum lahendus kui lapse suhete ära keelamine või takistamine. Tema sõnul on USA`s kaheksa korda rohkem teismeliste rasedusi kui Hollandis just seetõttu, et hollandlased suhtuvad tiinekate seksuaalelusse palju liberaalsemalt. Kaks kolmandikku hollandi lapsevanematest lubavad oma võsukeste partneritel nende majas ööbida. Vanemad soovivad oma pubekatega lähedasi suhteid säilitada, nende eluga kursis olla ning neid toetada, samuti teavad nad, et teismeliste seksuaalsuhteid ei ole mõtet takistada või eitada.

Lugejad, kuidas teie oma teismelise poja või tütre esimestesse armastustesse suhtute? Kas lubate lapsed enda juurde ööbima või ei tule selline käitumine teie puhul kõne allagi?