“Paarisuhe on pereelu alus. Loomulikult on raha vaja, et lapsi kasvatada, aga tähtsam on õhkkond. Toomas on alati olnud inimene, kellega ma saan rääkida. Esimese lapsega haiglast koju tulles mõtlesin, et ei tea, mida ma selle lapsega teen. Ja siis mõtlesin, et küll mees teab. Ta teadiski,” meenutas Kivisild ja jätkas: “Meil pole tabuteemasid, oleme alati saanud kõigest rääkida.”

Kivisild kinnitas, et nemad abikaasaga on tegelnud teadlikult paarisuhte hoidmisega. “Näiteks mõnikord helistan mehele: tead, kallis mees, mul on kopp ees, sõidame ära. Ja siis me sõidame ning räägime autos oma asjad selgeks. Parim koht rääkimiseks ongi auto, paneme telefonid hääletuks ja saame omavahel olla,” kirjeldas ta. Samuti tunnistas ta oma ettekandes, et muidugi on ka tema abikaasal omadusi, mis talle väga meeltmööda pole, kuid tema nendega ei tegele ja keskendub sellele, mis meeldib ja mis on hästi. 

Kivisild innustas kõiki lapsevanemaid mõnikord unustama raha ja majanduslikud probleemid ja lihtsalt keskenduda oma lastele ja nendega koos olemisele. “Muidugi on meil olnud ka rahaliselt raskeid aegu,
aga oleme õppinud, et raha ei ole elus kõige olulisem asi, vaid hoopis
see aeg, mille me oma lastega koos veedame. Tore, kui päevast papaga
seenel või uisutades jääb ilus mälestus, millest kaua räägitakse.”