Ükski naine ei taha ju pidevalt oma meest paluda ja käskida ning vajadusel kurta ja vinguda. Kõige lihtsam on neil naistel, kelle mehed taipavad ise vahel lapse enda kätte võtta ja elukaaslasele pisut puhkust anda.

Lugejad nõustusid ühiselt, et mees käitub kodus täpselt nii, nagu naine laseb. Kui naine ise kõik ette-taha ära teeb, triigib, peseb ja söödab, siis harjub mees mugavusega kiiresti. Kui aga juba varakult selgeks teha, et naine ei jõua lapse kasvatamise kõrvalt ka täiskohaga majapidaja olla, jaotuvad tööd iseenesest võrdsemini ja tülid pole nii kerged tekkima.

n22 - Ma ei teekski last mehega, kes oma naist ei austa ega aita. See peaks loomulik olema, et perekonnas üksteist aidatakse. Normaalselt toimivas abielus/suhtes on laps sellisel juhul vaid õnnistuseks, vastasel juhul aga taak naise kaelas. Eks ise teab, kui palju ta kannatada tahab. Naised, valige oma lapse isakandidaate ikka hoolikalt! Esimesele jõmmile, kes su prinki kanni kiidab, ei ole mõtet kaela langeda. Hea mees aitab alati naist ja peab seda seejuures veel täiesti loomulikuks. Kahju, et nii paljud naised on endale saamatud ja pereväärtusi mitte tähtsustavad mehed valinud, kes neid ei kodutöödes ega lapsekasvatamisel ei aita. Aga jah, ise valisite sellise elu omale — pole kedagi teist süüdistada kui vaid ISEENNAST.

Tädi - Aga need tüdrukud, kes kohe posiga tutvudes lapsi tahavad, peavad endile selgeks tegema, et suure tõenäosusega jäävad nad üksi seda last kasvatama ja siis pole kedagi, kes neid aitaks majapidamises ja üldse. Nii et pole halb mõte esimese tuttava posiga lapsi mitte muretseda ja eriti pole mõtet lapsi muretseda enne, kui mees pole teinud abieluettepanekut ja avaldanud soovi sõnades, öeldes naisele, et just temaga soovib mees lapsi ja peret ning koos naisega ülejäänud elu koos elada. Kui mees nii ei ütle, aga neiu otsustab rasedaks jääda, siis vastutabki ise oma tegude eest, saab lapse ja mured kaela. Pole vaja meest süüdistada, kelle selja taga võttis vastu otsuse saada laps.

Nonii - See kõik on sellest, et tutvudes üritatakse end paremast küljest näidata. Minu mehel oli kodu ümardajaid täis, aga mina küsisin kohe, et kas ta arvab, et kui me kokku kolime, siis see jätkub samamoodi… Ta nentis, et eks ta saab aru, et see on normaalne, kui ta oma panuse pereelusse annab. Nüüd peseb nõusid ja pesu, koristab, nagu minagi. Ainult süüa ta väga tihti ei tee, sest mulle meeldib eksperimenteerida ja tema väga tugev toidutegemises pole. Oma särgid TRIIGIB ta ISE ära, miks mina peaksin? Nagu eelpool mainiti, siis korteris elamine ei too kaasa erilisi nn meestetöid, et mees peaks diivanil õitsema niisama kui naine tegutseb. Koomiline on vaadata kui mees oma vanematekodus käib — seal jätkub kõik sama moodi, nagu enne — toit ilmub ise lauale, mustad taldrikud kaovad laualt ise jne. Tema käitub nagu kuningas:-)