Kuidas siis laps peaks tõeliselt tajuma, et tema käitumine ei ole ühiskonnale vastuvõetav? Kui vanemad annavad alati õiguse ja rikuvad oma lapsed ära, siis ongi ainus võimalus, et võõras täiskasvanu annab märku (õiendab, keelab jne.) et selline käitumine ei sobi. Loomad kasvatavad oma järglasi kogu karjaga. Kui loomalaps läheb üle piiri siis saab ta tutaka ükskõik milliselt karja vanaloomalt. See on ainus võimalus reegleid õppida. Kahjuks on meie ametnikud lõplikult lolliks läinud ja selle tulemusi näeme juba praegu. — mimm

Tuline õigus! Laps on oma vanemate peegel (vähemalt 90% ulatuses, kui nii võiks öelda, 10% ehk juba kool ja geneetilised hälbed — looduse vahelesekkumine…). Kui sigatseb ja omi vanemaid läheduses pole (pahatihti isegi on juures, kuid ei tee väljagi oma võsukes(t)e tempudest — lausa peab võõras sekkuma!  Mõne vanema sõna laps ei hakkagi eales kuulama, samas võõra sõna MÕJUB!
Kas nüüd 10-aastast ja lüüa… Aga kui teisiti “ei jõua kohale”?
Siis ehk hoopis selle pasatski vanemaid kuidagi korrale kutsuda, laps aga politsei lastetuppa toimetama! — E.I


Keegi kirjutas: “Samas kindlasti ei tolereeri lapse füüsilist karistamist võõra isiku poolt. Tutistamine, löömine, laksu andmine, ei tule kõne allagi!! Kui on probleem, kui lapse vanemad on läheduses, tuleks asi kindlasti nende jutule viia. Kui vanemaid ei ole läheduses, siis ise natuke kurja häält teha. Vahel mõjub see tõesti paremini kui ükskõik milline ema-isa riidlemine.”

Jajaa, eriti mõjub su kuri hääl sellistele 10-12 aastastele jõnglastele, kes sulle su kisa peale irvitades keskmist sõrme näitavad. Nende vanemad, muideks, teevad sedasama, aga su selja taga ja lapsele öeldakse vaikselt, et las ta karjub, ära tee väljagi, ta on vist närvihaige…seda kõike olen näinud/kuulnud ja näen ja kuulen praegugi igal pool, kus neid jõnglasi koos on. Mitte kunagi ei süüdista ma ühtegi koera, kes inimesi häirib — süüdi on koera peremees.

Mitte kunagi ei süüdista ma ühtegi last, kes halvasti käitub- süüdi on lapse VANEMAD.
Kahjuks on lood aga nii, et kui koera omanikuga võib minna äärmuslikku korralekutsumisse (kuni koera hukkamiseni), siis laste vanematega on asi keerulisem, sest tihtipeale osatakse nende poolt asi keerata vastupidiseks ja pärast oled ise süüdi, et nende laps on pidanud sinu last lööma või terroriseerima.

Kuna meie seadused on lapsevaenulikud (karistamatus on karuteene lapsele tuleviku arvelt), siis ei näe ma mingit mõtet asjasse politseid segada, nemad sekkuvad siis, kui sellest süüdimatust jõnglasest on kasvanud tegelane, kes ka politseile keskmist sõrme näitab. Selliseid jõnglaseid tuleb aga kõigil kasvatada, kui vanemad aru ei saa, sest isegi keegi meie ministritest ütles, et lapsed on meie kõigi ühine tulevik ja väärtus, seega tahan mina, oma tuleviku huvides, et sellised jõnglased oleks korrale kutsutud ja ka karistatud, kui vaja. Ka füüsiliselt. Ka võõraste poolt, kui vaja. Ja kui minu omad peaks võõrastelt asja eest nahutada saama, siis ma tänaks neid nahutajaid, sest kahjuks puudub mul oskus olla korraga mitmes kohas ja oma tegelastel iga minut silma peal hoida. — irwikkass