Mees kolis teise tuppa ära siis, kui pere viimane laps oli pesast välja lennanud. Idee „lahku” kolida tekkis paaril juhuslikult, kui üks neist jäi grippi ning teine otsustas nakatumise vältimiseks paar ööd diivanil mööda saata. „Mõistsime, et magame väga hästi, kui voodis on keeramise jaoks on mõnusalt palju ruumi,” ütleb mees.

Seetõttu otsustasidki nad oma elu ümber korraldada — Kalevi veedab ööd nüüd teises toas.

„Algul küll kahtlesin, sest kartsin, et eraldi magamise tõttu võõrdume teineteisest. Kuid arutasime seda abikaasaga ning jõudsime järeldusele, et saame ju alati teineteisel „külas käia.” Ja see on suurepäraselt toiminud!” kinnitab Kalevi.

Enam ei ärka nad abikaasa iga liigutuse peale ning saavad nüüd hommikuks täielikult välja puhata. Ka tülid Kalevi norskamise pärast on jäänud minevikku.

Mees usub, et tegelikult magavad väga paljud abielupaarid eraldi voodites, kuid see on tabuteema, mis seltskonnas jutuks ei tule. „Ka meie olime veendunud, et ühes voodis magamine on ühe abielupaari jaoks ainus võimalus.”

Mees julgustab teisigi, kel unega probleeme, sama lahendust katsetama. Kuid tuletab meelde, et see toimib vaid siis, kui mõlemad osapooled on nõus. Kui üks partneritest tunneb end suures voodis üksikuna, tuleks mõelda teistele võimalustele.

Allikas: Studio55

Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!