Toomase ja Anne ühine elu oli abieluaastate algul vägagi kena, kuid kui naine pärast tütre sündi töötuks jäi, tundis Toomas kui pere ainuke rahatooja endal koormat, mida ta hästi ei talunud. “Sõbrad kutsusid mind kasiinosse, et saaksin seal närve rahustada, ning nii see algas,” meenutab mees. Küll ei osanud ta aimata, et see on alles algus, millel ei paista lõppu ka kakskümmend aastat hiljem.

“Mõni kuu hiljem hakkas naine küsima, kust meie võimalused pärinevad. Anne oli vihane, kuuldes, et käisin kasiinos — ta ei kiitnud seda heaks ja ütles kohe, et sellest ei saa midagi head tulla.”

Ometi otsustas ka Anne ahvatluse kasiinos üle vaadata. “Ta pakkus välja idee käia koos kasiinos mõttega, et kui üks kaotab, siis teine ikka võidab. Ma ei suutnud oma kõrvu uskuda, kuid see kõik kõlas nii veenvalt ja ma olin nõrk,” tunnistab mees kaotust. Edasi müüdi maha nii naise kuldehted kui ka auto, mis oli vahepeal soetatud. Võlad ulatusid üle 80 000 krooni, kuid maha mängiti veelgi suuremaid summasid…

Kuidas Anne ja Toomase lugu edasi jätkus ja kuidas jõudis perekond nii kaugele, et peab nädalas vähem kui 50 euroga majandama, loe ajakirja Mari novembrinumbrist.