1. Kontserdi- või teatripiletid

Elamuse kinkimine pakub rõõmu nii kingituse tegijale kui ka selle saajale. Miks mitte siis otsida üles oma kallile emale meeldiv muusik ja saata ema tema kontserdile või osta piletid ammuigatsetud teatrikülastuseks?

2. Spaavisiit

Broneeri talle mõneks nädalavahetuseks kusagil spaas tuba ja paar iluprotseduuri. Hellita oma ema, mõtle, kui toreda inimese tema sinust kasvatas!

3. Parfüüm

4. Kreem

Üks korralik ja kvaliteetne kreem maksab päris palju. Miks siis mitte oma emale pidupäeval see kinkida? Kui plaanid seda teha, siis pea temaga loomulikult enne nõu, et sa õigele nahatüübile mõeldud toote ostad.

5. Lõhnaküünlad

Olgugi, et tema juurde minnes on üheks parimaks asjaks soojuse ja kodu lõhn, siis kindlasti naudib su kallis ema ka lõhnaküünalde põletamist. See meeldib pea igale naisele! Viska pilk peale meie oma kodumaisele toodangule, sealt võib nii mõndagi looduslikku ja mõnusat leida.

6. Armas pilt

Veel jõuad! Jookse ruttu poodi, lase seal teist kahest armas pilt ilmutada ja vali sinna ka sobiv raam ümber. Usu, su ema on kindlasti õnnelik.

7. Uued jalanõud

Mine emale külla, võta ta käevangu ja vea jalatsipoodi. Miks? Sest kindlasti on ta pikalt juba mõelnud, et peaks endale saabunud kevade puhul mõned uued jalavarjud soetama. Tee seda nüüd tema eest!

8. Ehe

Ehe on midagi sellist, millega eksida ei saa. Ilmselt oled juba nende aastate jooksul aru saanud, milliseid kõrvarõngaid su emale kanda meeldib. Vali midagi sarnast ja pane need ilusasse karpi. Ta on kindlasti õnnelik.

9. Õhtusöök mõnes restoranis

Millal sa oma emaga viimati väljas käisid? No vot, nüüd on selleks viimane aeg! Vii ta välja, näiteks mõnda uude restorani. Veetke õhtu koos, meenutage vanu aegu ja rääkige praegusest elust. See on kindlasti mõnus õhtu nii sulle kui talle.

10. Suur kimp lilli

Kui millegi muu järgi enam minna ei jõua, siis sea sammud lillepoe juurde ja osta oma emale üks suur kimp lõhnavaid kevadlilli. Ära üleandmisel kallistust unusta!

Ilusat emadepäeva!