“Algul viskasin selle versiooni üle lolli nalja, kuid nüüd olen hakanud täitsa tõsiselt kaaluma seda varianti. Olime pikalt abielus. Sellest abielust on mitu last, erinevas vanuses. Oleme juba aastaid ametlikult lahutatud, vara on jagatud. Võiks arvata, et kõik on justkui lõpetatud, kuid reaalsuses mitte sinna poolegi. Mees lihtsalt ei lase mul meie ebaõnestunud abielu kuidagi unustada ja see on mulle nii kurnav. Lastele veel rohkem. Mõni laps räägib, et tahab elada isa juures, mõni tahab elada minu juures. Samas kurdavad lapsed, et igatsevad teineteist ja tahavad olla koos. Lapsed igatsevad ka selle vanema järele, kus nad parajasti ei ela. Ja selline kamm kestab lõputuna juba mitu viimast aastat. Kõik on õnnetud, kõik vaidlevad pidevalt. Ma nüüd õtlesingi eksile, et OK, mis me neid lapsi siis solgutame, tule ela ise meie juures vähemalt osa aegagi, siis on kõik koos ja peaksid teoreetiliselt olema õnnelikud.
Minul uut suhet ei ole. Eksil on, eksil on uuest suhtest väike laps ka, kuid see on tema asi ja ei puutu minusse. Mina pean korraldama OMA laste elu parimal viisil. Kui palju mehel veel naisi või lapsi on, see mind ei huvita. Saan ise ka aru, siin polegi ühtegi head lahendust, kõik on võrdselt halvad.

Minu enda elu puudutavale küsimusele vastates, siis jah, ma tõesti lootsin pärast lahutust naiivselt, et leian uue ja parema suhte. Kuid reaalselt pole kõigi nende lahutatud aastate jooksul leidnud mitte kedagi. Üks peamisi põhjuseid ongi mitu eri vanuses elavaloomulist last. Nii et seda ei ole mul mõtet enam loota, et leian uue mehe endale. Samuti ei leia uut meest põhjusel, et pole aega otsidagi, kuna pean nüüd rohkem tööd tegema, sest pean suutma üksi rohkem raha teenida. Suletud ring.
Minu probleem ongi, et tegeleb lastega liiga paljugi!!! Ja tihti olen kaasatud ka mina. Alles eile olime terve õhtu koos, käisime väljas söömas. Täna lähme koos teatrisse, mina, eks ja lapsed. Eks oli ostnud piletid minult küsimata. Järgmine nädal on ette teada, et veedame samuti kaks õhtut koos. Neid mõnusalt koosveedetud õhtuid tuleb kummalisel kombel järjest juurde.
Mida eksi elukaaslane sellest arvab, ma pole küsinud.”