1. Jää viisakaks
Kui ta püüab sind paika panna või saad pidevalt salvavaid märkusi, ära lase end sellest häirida. Samamoodi küäituma hakates langed vaid temaga samale tasemele. Vastastikune salvamine ei aita sõprussuhete soojenemisele kohe kuidagi kaasa.

2. Õpi teda tundma
Öeldakse, et raamatut ei tasu hinnata kaane järgi ja su ämm on õigupoolest vaid raamat, mida peaksid enne lõpliku hinanngu andmist ka veidi lugema. Nii võid jõuda jälile tõelisele põhjusele, miks tal sinu suhtes eelarvamused on — ehk ei saanud ta kunagi enda ämmaga läbi või kardab oma poja pärast?

3. Anna talle aega

Ära oota, et sinust saab juba esmakohtumisel “tütreke, keda tal kunagi polnud”… eriti siis, kui tal on ka tütred. Oled põhimõtteliselt võõras inimene, kellega ta kohanema peab, nii et isegi kui sulle öeldakse, et sa tunneksid end nagu oma kodus… ära tunne!

4. See pole võistlus!
Kui su mees ütleb, et ta ema on parim kokk maailmas, ära püüa hakata vastupidist tõestama. Mehe südames on ruumi nii oma emale kui abikaasale ja sa ei pea olema kõiges esikohal.

5. Meelitused viivad sihile
Vau, kui ilusad kardinad! Mm, kui maitsev pajaroog! Oo, kui hea parfüüm… Näita, et sa austad teda ja võtad teda kui eeskuju, tahad teda tundma õppida, et ka oma mehele parimat pakkuda.

Allikas: allwomenstalk.com