Eesti emade lood: elu viie lapsega on vägev, kirju ja lärmakas!

Emad stuudios

Kairi on 42aastane ja 17 aastat abielus olnud naine. Ta on ilmale toonud kuus last, kellest üks sündis inglina — ta ei teinud ühtegi hingetõmmet. Vanim tema lastest õpib juba ülikoolis, noorem on veel ema kaitsva tiiva all kodus.
Loe edasi...

Eesti emade lood: naine, kes leiab meespere kõrvalt aega ka iseendale

Marlen on haldjalikult kaunis kahe lapse ema. Ta töötab lasteaia köögas, tema suureks kireks on liikumine ning ta armastab aias askeldamist. "Mul on kaks toredat kooliealist poega, kellega me teeme kõike koos. Niidame muru, laome puid, sõidame jalgrattaga ja hüppame batuudil," sõnab Marlen.
Loe edasi...

Eesti emade lood: naine, kes tuli koos lastega läbi tule ja vee

Blanka on julge kahe lapse ema, kelle suurimaks sooviks on oma looga teisi naisi innustada: "Tahan inspireerida kõiki neid naisi, eriti emasid, keda on mehe poolt maha jäetud või töölt lahti lastud ning nad arvavad, et see on maailma lõpp. Minuga juhtus nii."
Loe edasi...

Eesti emade lood: vapper üksikema, kes otsib tööd ja kasvatab kahte poega

Ilona on 28aastane üksikema. Tal on kaks poega, kellele ka naine kogu oma aja pühendab. Tema hobideks on fotograafia ning samuti naudib naine muusikat.
Loe edasi...

Eesti emade lood: super tunne on olla 47selt kaheaastase ema!

Elo Elissar on 47aastane imetlusväärne naine. Tal on viis last, neist kolm poisid ja kaks tüdrukud. Kui esimene laps sündis meie loo kangelasel 27 aastat tagasi, siis viimane kõigest paari aasta eest. Lisaks sellele on Elo vanaemaks ka ühele kuuvanusele poisipõnnile.
Loe edasi...