Vainküla sõnul kulus tal terve neljapäev vaid abistada soovijate kirjadele ja kõnedele vastamiseks. Keskpäeval otsustas toimetus lisada Aivari tütre pangakonto ka artikli juurde. Kui algselt oli Aivaril kartus, et peab annetuste pealt tulumaksu tasuma, siis paljud inimesed pöördusid maksuametisse ning said teada, et Aivar Aas ei pea siiski neljandikku ära andma. Turvalisuse huvides ei avalda Vainküla perekond Aasadele laekunud summat, kuid ütleb, et see on väga suur. „Aivar ütles, et remondi saab tehtud ja jääb ülegi,“ sõnas ajakirjanik.

„Kirjad mulle olid ahastavad, inimesed ei suutnud uskuda, et keegi on lükatud sellisesse isolatsiooni. Mulle tundub, et see ühekordne toetusaktsioon on küll ilus ja õige, kuid kahjuks näitab inimeste reageering, et vaja on muuta süsteemi kõrgemalt poolt,“ ütles Vainküla.

Aivar Aas soovis kõiki abistajaid tänada ning lisas, et tema televiisori ning diivani järelmaksud on samuti juba heategijate poolt tasutud. Vainküla manitsuse peale, et ta ei tohiks tühja kõhu peale kohvi nii palju juua, kostis Aivar: „Aga täna võtsin juba saia kah juurde.“