See viimane kallaletung, mis lõppes sellega, et naine lõpetas suhte, ei olnud Emma ja ta laste isa suhtes paraku esimene koduvägivalla juhtum.

Emma Murphy hoiab videos pidevalt pisaraid tagasi ja räägib oma loo, alustades sellest, kuidas ta arvas, et see mees on tema elu armastus. Ta räägib ka sellest, kuidas ta sai teada, et mees teda pettis ja sellest infost saadud stressi tõttu oma teise lapse enneaegsena sünnitas. Ta räägib sellest, kuidas mees teda pidevalt alandas ja nimetas naist paranoiliseks ja psaikoks.

Kui naine räägib sellest, et ta on nüüd üksikema ja kõige raskem on oma lastele seletada, miks isa enam nendega ei ole, muutub ta nii emotsionaalseks, et ka vaatajal on raske pisaraid tagasi hoida.

Emma tahab oma videoga inspireerida naisi, kes kannatavad koduvägivalla all, samuti oma olukorraga silmitsi seisma ja vägivaldsest suhtest välja astuma. Ta kaalus väga kaua, kas panna see video üles või mitte, aga ta tegi õige otsuse, sest kodus maatasa tambitud naistele on vaja just nimelt eeskuju ja julgustust.

Vaata videot ja galeriid sellest vaprast iirlannast SIIT!

Allikas: Daily Mail