Videos ta selgitab, et lindistas klipi kõikidele tütre sõpradele vaatamiseks ning õpetuseks, mis juhtub siis, kui lapsed oma vanemaid ei austa ning nende käskudest-keeldudest üle astuvad.

Ta selgitab, et oli Hannah`t karistanud koduarestiga teo eest, mille eest oli Hannah juba varem pahandustesse sattunud. Koduaresti peale teismeline vihastas ning kirjutas oma Facebooki seinale väga ülbe ja ebaviisaka postituse oma vanemate kohta, vürtsitades solvanguid vängete vandesõnadega.

Isa loeb kirja ette. Tütar alustab kirja sõnadega: "Ma ei ole teie kuradi ori ja ma ei pea teie järelt koristama." Ta loetleb järjest üles igapäevased kodutööd, mida vanemad tal teha paluvad ning peab vanemate nõudmisi julmadeks ja ebaõiglasteks. Lisaks on ta veendunud, et ema ja isa peaksid talle kodutööde eest maksma.

Isal ajas kopsu üle maksa ka asjaolu, et ta oli päev enne video postitamist kuus tundi lapse arvutit putitanud, sinna uusi vidinaid juurde ostnud ning teinud kõik selleks, et tütre laptop oleks parimas korras. "Ma ei suuda kirjeldada, kui pettunud ma sinus olen ja kui rängalt oled sa solvanud kõiki täiskasvanuid oma elus," ütleb isa. "Siiani oled sa veel kergelt pääsenud, kuid enam mitte," hoiatab ta.

"Kohe, kui olen lõpetanud, postitan ma video su Facebooki seinale, et kõik su sõbrad, kes arvasid, et sa oled mässumeelne ja lahe, näeksid, mis nüüd juhtus."

Vaata kindlasti ka ingliskeelset VIDEOT, mida on Youtube`s klikitud juba üle 23 miljoni korra.