Aeg valmistada hummust ja täita paprikaid
Proovin siis mõlemaid pakkuda. Metsamustikate hooaeg hakkab lõpule jõudma — soovitan veel ruttu ühte mustikakooki.
Sel moel valmistatud peedid sobivad hästi kala- ja liharoogade lisandiks, ent ka iseseisvaks vegetaarseks eineks. Algretsept on Jamie Oliverilt, ent olen koguseid üsna tugevasti muutnud. Kui vähegi võimalik, kasuta erivärvilisi peete — saad lisaks maitsvale roale ka imekena roa.
LOE RETSEPTI
Mahedamaitseline kreemjas ja lihtne supp peaks meeldima ka lastele.
neljale
LOE RETSEPTI
Lihtne vormiroog veisehakkliha ja maisiga. Maitseb hästi koos klassikalise kartulipudruga.
LOE RETSEPTI
Hummus on maitsev Araabiamaadest pärit kikerhernepasta, mis sobib hästi kuumal suvepäeval söömiseks. Maitsev pitaleiva sees ja niisama röstsaial, samuti sobib see hästi köögiviljade dippimiseks. Konservitud kikerherneid tasub otsida suurematest toidupoodidest ja ökopoodidest.
LOE RETSEPTI
Kiire ja lihtne lihavaba roog. Arvesta kaks väiksemat või üks suur paprikapoolik sööja kohta. Serveeri nt kuskussiga.
LOE RETSEPTI
Mustikahooaja lõpetuseks üks mõnus ja tõeliselt mustikane kook. Kõige parem jääb see kook liivatainapõhjal, ent sobib ka tavaline muretainas.
LOE RETSEPTI