Fortuuna valis võitjateks Kristeli ja Merle — palju õnne, võtame teiega peagi ühendust!

Kindlasti väärivad Kristeli ja Merle retseptid katsetamist, seega toome need ka siin ära. Hiljem avaldame ka teisi teie saadetud retsepte.

Kristeli kodune hakkliha-tomatikaste

Vaja läheb:
õli
pool sibulat
300 — 500g hakkliha
200ml vett
purk (400g) valgeid konservube tomatikastmes
2 keskmist tomatit
100ml — 150ml Salvesti ketšupit
4spl punast veini
1/2 tl tšillipulbrit
1/2 tl kaneeli
1 tl magustamata kakaod
soola (vastavalt maitsele)
pipart (vastavalt maitsele)

Valmistamine:
Haki ja pruunista sibul kergelt õlisel pannil. Lisa hakkliha ning küpseta mõni minut, kuni on näha liha värvuse muutust. Seni haki tomatid ning lisa pannile. Vala juurde vesi ja lase mõni minut podiseda. Järgnevalt lisa kõik ülejäänud koostisosad ning lase roal vaikselt podiseda (vähemalt 10 minutit, et alkohol saaks välja aurustuda) kuni saavutad soovitud konsistentsi. Proovi ja maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.
Ja valmis ongi! Sobib suurepäraselt serveerimiseks pastaga.

Merle pere lemmik hakklihapada

200g tomatipastat või ketšupit
400g hakkliha
1 paprika
Santa Maria Chilli Explosion maitseainet
soola

Serveeri riisi või tatraga.