Hapukurgihooaja tipphetked: Naisteka lugejate parimad kurkide soolamise ja hapendamise retseptid

 (2)
10 põnevat kurgiretsepti
hapukurki haaramas
hapukurki haaramasFoto: Andres Putting

Värskelt soolatud või hapendatud kurk on suvise peolaua lahutamatu kaaslane. Kui sul oma perekonna retsepti järgi tehtud kurkidest juba villand saama hakkab, proovi nüüd neid, meie lugejate legendaarseid ja lemmikuid marineerimise ja soolamise nippe!

1. Tõelise perenaise soolakurgid — krõmpsud, maitsvad ja kauasäilivad

2. Põneva maitsega ja kiirelt valmivad marineeritud kurgid

3. Kiire ja lihtne — paari tunniga valmivad kilekotikurgid

4. Kuumutamata magusad hapukurgid

5. Marineeritud kurgid koos apelsini ja tšillipipraga

6. Krõmpsuvad värsked soolakurgid, mis valmivad vaid kolme tunniga

Seotud lood:

7. Marineeritud kurgid punase sõstraga

8. Klassikalised hapukurgid, mis säilivad kaua ning hästi

9. Piprased ja põnevad kasukakurgid

10. Tädi Ruti krehvtised ja ema retsepti järgi tehtud mahedad kurgid

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare