Mangokana

2 broilerifileed
1 tl Piprapoe paprikapulbrit
0.5 tl Piprapoe kurkumipulbrit
1 prk Piprapoe mangopüreed
1 spl Piprapoe punast currypastat
purk Piprapoe kookospiima
praadimiseks Rimi rapsiõli

Lõika kana suupärasteks tükkideks ning prae pannil läbi, lisa maitseained, mangopüree ning kookospiim. Kuumuta kuni liha on valmis. Serveeri koos jasmiiniriisi ja värske koriandriga.

Veinisoovitus: Domaine Les Salices Viognier

Tšillikulfi

750 ml TERE vahukoort
50 g Piprapoe pistaatsiapähkleid
175g Dansukker pruuni suhkurt
näpuotsatäis Piprapoe kuivatatud tšillit
10 Piprapoe kardemonikauna
2 tl Piprapoe roosivett

Kuumuta koort koos kardemonikaunadega 5 minutit, lase seista 20 minutit, kurna ja lisa suhkur, tšilli, roosivesi ning pistaatsiapähklid. Lase jahtuda, vala vormi ja külmuta.

VAATA TÄNAST SAADET DELFI TV-ST: