"Head Isu" teeb Lindströmi kotlette ja põnevat riisipudingut
Roosiveega riisipuding
200 g Baltix riisi
300 ml vett
1 l TERE piima
3 spl Dansukker valget peensuhkrut
2 spl roosivett
vaarikamoosi
Keeda riis veega pehmeks ühtlaseks massiks, lisa piim, kuumuta keemiseni ning siis lisa ka suhkur ja roosivesi. Igale portsule pane peale vaarikamoosi.
Lindströmi kotletid sinepise kartulipudruga
Lindströmi kotletid
500 g hakkliha
2 keedupeeti
3 keedukartulit
1 sibul
2 muna
soola
musta pipart
Sega koostisosad tihkeks tainaks, vormi kotletid ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Kartulipuder
1 kg kartuleid
400 ml TERE piima
100 g TERE võid
soola
3 spl teralist sinepit
Keeda kartulid pehmeks ning tambi pudruks. Kuumuta teises potis piim, sulata seal ka või. Vala segu kartulipdrule ja sega kokku, lisa juurde sinep.
VAATA TÄNAST SAADET DELFI TV-ST: