Pardiliha puravikutagliatellega

1 suurem sibul peeneks hakkida
100 g võid
300 g puravikutükke
Soola-pipart
100 g valget veini
300 g rõõska koort
300 g keedetud pastat

Kuumuta potis või ja prae seal sibulatükid, lisa puravikud ja valge vein, lisa maitseained ja koor ning keeda kokku. Lisa lõpuks keedetud pasta ja serveeri koos pardilihaga.

2 pardifileed
1 tl peeneks hakitud värsket rosmariini ja tüümianit
2 spl oliiviõli
Soola-pipart
1 spl purustatud kadakamarju

Sega õli koos maitseainetega ja määri pardilihale, lase seista ja prae siis kuldpruuniks, küpseta vajadusel veel ahjus ja serveeri koos puravikupastaga.

Astelpaju kamakreem

200 g astelpajumarju püreerida 100 g vahukoorega ja asetada sõelale
300 g vahukoort vahustada
1 spl kaneelisuhkrut
5 spl kama röstida pannil
4 cl Vana Tallinna likööri

Astelpajumarjad püreerida vahukoorega, asetada sõelale, kama röstida, ülejäänud vahukoor vahustada suhkruga, segada kõik ained omavahel ja serveerida pokaalidest.