Miks mitte proovida mangokohupiimakreemiga torti? Peale selle, et kook maitseb imehästi, näeb see ka igati efektne välja.

Tordipõhi
5 M-suuruses muna
5 spl suhkrut
2 spl nisujahu
3 spl kartulijahu

Koostisained
300 g Tere Emma mangokohupiimakreemi
300 ml Tere vahukoort
3 spl suhkrut
Veega lahjendatud maasikasiirupit
1 spl sidrunimahla
1 tl vanillisuhkrut või 1 tl vaniljepastat
Maasikad
Tuhksuhkrut
Pood Apelsin südamekujulist koogivormi

Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Vahusta munad ja 5 spl suhkrut kohevaks. Sõelu nisu- ja kartulijahu munasegusse ning sega ettevaatlikult.

Vala segu koogivormi ja tõsta tordipõhi 15-20 minutiks 180kraadisesse ahju. Seejärel lase põhjal jahtuda ja lõika pooleks.

Lahjenda maasikasiirup veega, lisa sidrunimahl ning niisuta tordipõhja. Vahusta vahukoor ja suhkur tugevaks vahuks. Lisa vanillisuhkrut või vaniljepastat ja kohupiimakreem. Määri segu tordipõhja vahele ja peale.

Lisa soovi korral kahe kihi vahele maasikaid. Pane kolmandik segust tordipritsi, kaunista tort ning lisa maasikaid. Raputa peale tuhksuhkrut.